|
Pagalba aiškiai ir greitai.
|
|
| InnerHawk | Data: Antradienis, 2011-03-29, 08:18:50 | Žinutė # 1 |
 fighter
Grupė: Administratorius
Žinutės: 23
Reputacija: 3
Statusas: atsijunges
| Sveiki Sukūriau šitą temą pradinukams kurie dar tik jungiasi prie galingesnių Pve (misijų). Aišku jūs galite jų nesuprasti. Tai bet kada parašykite čia ir aš jums viską paaiškinsiu visą žaidimą įšėjas 100% ant visių lygių :). Be to jeigu reike galite ir pasiklausti apie kortas , jų sugebėjimus ir apie deckų tvėrimą. Visas kortas žinau , už visas rūšis žaidęs , viską išbandęs žaidime , iškyrus nežinau kur visi upgrade krenta , bet gal surasčiau :D. Žodžiu iškilo problema kreipkis... Padėsiu.
Fire - Jo atsiradimas padarė pasaulį įdomesnį bei išmokė mus naikinti viską , todėl tai ir yra geriausia rūšis...
Žinutę pataisė InnerHawk - Antradienis, 2011-03-29, 08:36:22 |
| |
| |
| lukaslukis | Data: Šeštadienis, 2011-04-02, 13:10:49 | Žinutė # 2 |
 soldier
Grupė: Vartotojas
Žinutės: 9
Reputacija: 0
| man reiketu shadow kortu pigiu nes man sunku gauti bfp bet as jau turiu 2 00bfp
|
| |
| |
| InnerHawk | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 16:01:59 | Žinutė # 3 |
 fighter
| Hmm apsidairyk Aukcione , ant unccomon ir rare tikrai rasi pigų ir neblogų kortų , nors shadow aišku nėra pigūs...
Fire - Jo atsiradimas padarė pasaulį įdomesnį bei išmokė mus naikinti viską , todėl tai ir yra geriausia rūšis...
|
| |
| |
| InnerHawk | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 17:55:00 | Žinutė # 4 |
 fighter
| bandyt susikurti deką iš rare pigesnų pažėk kas gero išeis
|
| |
| |
| wambowarrior | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 15:19:52 | Žinutė # 5 |
 soldier
Grupė: Prižiūrėtojas
Žinutės: 2
| Kaip susideti fire/nature deck'a?
|
| |
| |
| InnerHawk | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 15:24:47 | Žinutė # 6 |
 fighter
| Ta prasme twilight? a na lengva pradėk su nature baik su nature giant wyrm o pagrindas yra vileblood , twilight minions , mutating maniacm o šiaip tai pabandyk sutverti pagal savo nuožūra atsižvelgus į orbų ir power skaičių , o jeigu kas aš neužilgo būsiu online ant bf tai ten galėsime pasitarti
|
| |
| |
| keksiukas | Data: Pirmadienis, 2011-04-18, 11:59:17 | Žinutė # 7 |
|
soldier
Grupė: Vartotojas
Žinutės: 6
| man labai sunku gauti bfb nes as tik ka pradejau tai gal kas man padetu su tuo susitvarkyti ir dar as nekoks strategas net kortu pavadinimu nezinau
|
| |
| |
| InnerHawk | Data: Pirmadienis, 2011-04-25, 11:38:33 | Žinutė # 8 |
 fighter
| Hmm mokymu neužsiimu egzaminai laukia aš padedu tik vietoje ta prasme šitam forume atsakau į klausimus tai jeigu turi rimtų klausimų čia paklausk atsakysiu.
|
| |
| |